Oblíbené příspěvky

sobota 22. října 2011

Hit and Run


Zprvu se nám nějak odhalte a prozraďte něco o svém soukromí. A taky kvůli dychtivým evropským fanynkám odkryjte svůj rodinný status :-)  

Jeremy: Vlastním a spravuji konstruktérskou společnost a zároveň se také starám o turistickou společnost s názvem Roadkill Cases. Jsem šťastně ženatý a mám tři děti. Vše jde skvěle.

Mark: Já jsem zatím slaměný a pracuji jako řidič náklaďáku pro jednu spediční přepravní společnost.

Nahráli jste čtyřpísňové mini-CD. Máte více svých písní, kterými se představujete obecenstvu? Kdy nahrajete své plnohodnotné CD ???

Jeremy: To 4 písňové EP jsme nahráli v roce 2007 a krátce po silvestru roku 2008 jsme ho dali do oběhu. Baskytaru na něm obstaral ještě náš skvělý přítel Ben Cooksey (RIP). Byla pro nás čest natočit s Benem tento materiál. Pak bohužel musel odejít a už není mezi námi. Nahráli jsme ještě 7" Split s kapelou Hammerlock. To obsahuje písně "Lock & Load" a "On The Gas". Nedávno jsme šli znovu do studia, kde jsme nahráli nový materiál pro naše debutové CD, které snad bude realizováno během půlky roku 2010.

Popište mi trošku vás styl. Jde o rychlý rock s punkovými kořeny? Nebo se necháváte i vnášet do vod "country" vzhledem k tomu, že žijete v Texasu?

Jeremy: Skutečně žijeme v Severním Texasu. Blízko Dallasu. O country se nijak obzvlášť nezajímám, takže si ani nemyslím, že by nás nějak ovlivnilo. Mě osobně ovlivnily tuny kapel během všech těch mých let. Bylo by dost těžké všechny je vyjmenovat. ale pokud bych musel pár z nich zmínit, tak kapely, které udaly můj hudební vývoj jsou:  Black Flag, ZEKE, Speedealer nebo Motorhead.
Nepokládám nás ale za punk rockovou kapelu. Hrajeme jen to co cítíme a co přichází úplně samo z nás samotných. Určitě jsou v té hudbě absorbovány i prvky punku, ale není to na první pohled tak viditelné.
Byli jsme i nazváni k Motorhead se speedovými riffy, což vůbec není špatné přirovnání.

Mark: Já jsem ovlivněn naprosto vším. Poslouchám vše od Honky Tonk přes Punk Rock až po Metal.
Nemám rád Rap (hnus) nebo Hip-Hop sračky.

Kam byste se jednoho dne chtěli ubrat na dovolenou a proč ?

Jeremy: Já bych rád znovu viděl Evropu. A samozřejmě i Austrálii. A třeba i Grónsko. Jakékoliv místo, kam takové hajzly jako jsme my pustěj. Haha.

Mark: Do Evropy. Určitě tam. A do Austrálie, protože tam jsou chtivé baby a tamější akcent mě činí šíleným. A do Japonska, protože měřím 6 a půl stopy a chtěl bych se tam cítit jako obr.

Jak ybste mi přiblížili průměrný život člena americké dělnické třídy? Jsou tito lidé pod velkým tlakem společnosti, politiků nebo vlády? A máte vy osobně dostatek času pro scénu a vaši crew?

Jeremy: Teď jsou pro Americké pracující zlé časy. Ekonomika stagnuje a jak to tak vypadá, tak tento stav ještě nějakou dobu potrvá. Já jsem z toho celkem dost na dně, protože dělám sám na sebe. Ale nemůžeš s tím dělat nic. Můžeš pouze dělat to nejlepší co umíš.
A kdy vlastně nejsme pod tlakem vlády, fízlů nebo kohokoliv dalšího kdo si myslí, že je lepší než ty? Srát na ně na všechny. Chraň sám sebe a drž od sebe politiky a fízly co nejdál. 
Dost často hrajeme, takže nemáme tolik možností vídat kapely, jejichž šou bysme rádi viděli. Ale vždycky si najdeme nějaký ten čas, abysme se mohli naší hudební scéně věnovat. Hudba si zasluhuje zájem. Nemůžeš ji podporovat tím, že budeš sedět doma na prdeli. Tak mazejte na koncert a pořádně si zapařte. 

Mark: Amerika už vlastně žádnou dělnickou třídu nemá. Vše co zbylo jsou jen Bohatí a Chudí. Takže není vůbec těžké sám sebe zařadit. Pokud nejsi bohatý, tak jsi zákonitě ten chudák.

Zůstanete i nadále ve vodách „undergroundu“ nebo byste si rádi zahráli na větších koncertech před více lidmi? A jak to vlastně nyní vypadá s americkým undergroundem? Posiluje se a nebo staré zlaté časy pomalu pomíjí?

Jeremy: Chlape, my budeme hrát kdekoliv a komukoliv. Dokud si budeme moci užívat to co děláme, tak nás nikdo nemůže zastavit. Vím, že je všude okolo dostatek dobrých kapel, které jsou akční a tvrdě makají. Takže věřím, že je undergroundová scéna stále silná. Ale jen málokdy o tom uslyšíš, protože mainstream je nám nucen úplně všude, tak tě pak ani nenapadne hledat něco nového. Vezměme si příklad...může si vůbec někdo užít poslech takových hoven jako jsou Green Day nebo Blink 182?
Vždyť tenhle byznys smrdí a vždycky smrdět bude. Bohužel právě tyto kapely jsou prosazovány a představovány jako "Punk Rock".
Přestaňte je tolerovat a raději podpořte svoji lokální hudební scénu. A jsem si jistý, že najdete mnoho výborných kapel, který by mohly celé Green day strčit do kapsy. To vám garantuji!
Underground je to, co by vás mělo zajímat!

Mark: Jak řekl Jeremy: zahrajeme KDEKOLIV, KDYKOLIV.

Nechci se vás ptát na nějaké politické stanovy..ale zajímal by mě život uvnitř totálně politicky správné společnosti, kterou v Americe máte. Něco málo známe z TV, ale jaká je realita? Navzdory tomu mi pár Američanů řeklo, že NY je například nejbezpečnějším místem na světě.

Jeremy: Každý v Americe je prdelolezec. Každý je vystrašený k smrti z toho, aby náhodou někoho neurazil. Nevěřím tomu co vidím ve filmech, protože je to produkováno mentálně zaostalými jedinci. Věřím totiž, že zde máme stejné problémy jako v kterékoliv jiné zemi. Hlavně problémy vznikající díky politikům a policajtům. Tlačí na obyvatele, aby žili dle jejich šablon. Chtějí mít kontrolovatelnou společnost. A je smutné, že se jim to skutečně daří.

Mark: Co to vlastně znamená být politicky správný? Srát na to všechno.

Vím o vašich nedávných problémech spjatých s koncerty! Vím, že jeden psychobilly kluk byl zraněn a že na následky zranění zemřel :-( Proč jsou vaše koncerty napadány?

Jeremy: Šlo o strašnou a smutnou událost, která se přihodila na jednom našem koncertu v Atlantě, kde byl blízký kamarád našich přátel zabit v barové bitce po našem vystoupení. Neznám všechny souvislosti, tudíž nemohu moc dedukovat. Ale nemělo to co dělat s muzikou nebo s naší kapelou, myslím. Prostě nahovno situace, která se vymkla kontrole.

Mark: Tento incident s námi neměl vůbec nic společného. Šlo o něšťastnou událost, která se stala až po našem odjezdu. 

Působí ve vašem okolí nebo ve městě nějaké dobré kapely? Se kterou kapelou byste si rádi zahráli a z jakého důvodu?

Jeremy: V Texasu jsou hromady dobrých kapel! Kdybych je měl vyjmenovat, tak popíšu celý list. Ale pár příkladů: Speedealer, The Hellions, Honky, Dixie Witch, The Sore Losers, Pasadena Napalm Division, Deadhorse, The Hammercocks, Buzzcrusher, Thunderosa a tak dále. Osobně bych chtěl hrát s kapelou ZEKE. Myslím, že by to byla strhující šou. Brutální síla.

Hráli jste skutečně spolu s Agnostic Front? Znáte tyto ikony Hard Core osobně? Jaký byl společný koncert?

Jeremy: Yea, s AF jsme hráli před rokem (2009). Byl to dobrý koncík. Spousta lidí je stále posedlá hardcoreovou muzikou. Scott z nich naprosto zešílel, byla to bomba. Osobně je neznám. Poprvé jsem je potkal až na tom kocertu.

Mark: Skvělá šou a bezvadní hoši.

Asi máte rádi tetování, že? Já taky ;-) Máte ještě nějaký kus kůže volný?

Jeremy: Yea, několik obrázků vlastním. Hlavně na pažích. Všechny pramení z příběhu mého života. Nemám na sobě žádné nic neříkající píčoviny, myslím. Hahaha.

Mark: Mám jich strašně moc, ale nikdy nebudu mít hotovo.

Asi znáte hochy z Powerhäus a Westwall dost dobře, že? Pojí vás s nima nějaká legrační příhoda?  :-)

Jeremy: Vím, že legračně mluvěj, haha. Nah, tihle hoši jsou fakt dobří kámoši a velice talentovaní muzikanti. Vždycky si na ně najdu čas! Až na jednoho sráče, který se vychcal na můj Marshall box.To se musí ještě pořádně prošetřit. Je to ostuda :-)

Co takhle si zahrát u nás? Ale zaplatit váš účet (let, pivo, jídlo) by pro nás nejspíš bylo pekelně drahé, nemyslíte ?

Jeremy: Jak už jsem řekl předtím, tak zahrajeme kdekoliv a kdykoliv! Budeme hrát klidně i v krcálku nebo kurníku, když budeme vědět, že na nás lidi přijdou. A zásoby piva bys pro nás, chlape, stejně němohl dostatečně zajistit, haha. Plánujeme se vydat na evropské turné tento rok, tak buďte na pozoru..

Mark: KDEKOLIV A KDYKOLIV, TAKŽE SEM S TÍM.   

A poslední otázka...venku řádí léto. Bolí mne z toho pyj..všude kolem je spousta krásných bab. Kterou část ženského těla nějvíce zbožňujete a proč?

Jeremy: Pokud cítíš bolest ve svém údu, tak bys to měl co nejrychleji řešit. Nezní to moc optimisticky.

Mark: Sakra chlape, vyjmenuj mi jedinou ženskou část, která by nebyla k zulíbání?

Nějaké poslední vzkazky na konci tohoto rozhovoru???

Jeremy: Děkuji ti za zájem o naši kapelu a děkujeme za spáchání rozhovoru. A zdravíme všechny fandy na celém světě. Vaše podpora pro nás moc znamená a my vám všem moc děkujeme!
Sledujte vydání nového alba. Bude to brzy. Navštivte náš web www.hitnruntx.com nebo  myspace.com/hitrundallas, kde najdete více informací a pořádnou dávku Rock & rollu.
Cheers!

Mark: Děkuju všem fanouškům na druhé straně louže. Doufám, že se brzy uvidíme.

Jeremy: Kytara/Zpěv
Scott: Bubny
Mark: Basová kytara

Žádné komentáře:

Okomentovat