Oblíbené příspěvky

pátek 21. října 2011

Rotte Charlotte


Představte, prosím, členy kapely a prozraďte jak dlouho už kapela existuje.
Zdravím vás,
Rotte Charlotte tvoří:

Chris Piss (skoro 40, haha) - Zpěv
Ängry Ändi (26) - Kytara
Wiesel (26) – Rytmická kytara
Pätt Pit (28) - Bicí
Thiaz (27) - Basa

Naše kapela funguje od roku 2007 a náš debut byl nahrán na přelomu roku 2007 / 2008.

Kolik jste už odehráli koncertů a s jakými kapelami ?
Už jsme odehráli několik akcí (přesný počet si nepamatuju) s kapelami jako Stahlgewitter, Jungsturm, Anrgy Bootboys, Libertin, Sachsonia, Mistreat, White Resistance, xXx, Blackout a s mnoha dalšími ...

Proč ve svém názvu používáte číslo 88 ? :-)

Náš název není přímo spjatý s číslem 88
. Hrajeme prostě 88 Punk and Roll styl.
Popisuje to dostatečně náš druh muziky. Nic víc, nic míň ;)

Máte nějaké věci v nabídce ? Něco na prodej ?
Vydali jsme naše první album s názvem "Kein Titel - Keine Toleranz" (Žádný název – Žádná tolerance) minulé léto. Jako další chystáme brzy udělat nějaká trika, takže to bedlivě sledujte.

Které bandy vás v minulosti ovlivnily? A s kým byste si rádi zahráli a proč ?
Sakra, na to je opravdu těžké odpovědět. My všichni posloucháme velké množství různých hudebních žánrů (Punk, Metal, RnR, Rock, Hardrock, Rockabilly, Pschobilly, Streetcore, Hardcore a tak dále – seznam je nekonečný). Naše hudba je hlavně ovlivněná punkem a rockem, ale nedá se jednoduše jmenovitě určit nějaká kapela.
Zahrajeme si rádi s jakoukoliv kapelou, jejíž členové jsou v pohodě týpci a pokud neztrácejí pojem o realitě.

Posloucháte převážně Oi!, Punk Rock, Metal nebo více hardcore, WP a RAC?
Posloucháme všechno možné. Každý z nás dává přednost trochu jiné muzice, ale shodneme se všichni na tom, že nesmí jít o nějaký umělý brak typu hip hop, rap nebo jinou koktavou sračku.

Kdo je nejhorší nepřítel pro nás všechny ?
Naším nejhorším nepřítelem jsou prachy a ti, kteří berou lidem jejich identitu a chtějí z nich udělat bezpáteřní a bezcharakterní tvory. Naneštěstí běžní občané jsou příliš zaslepení a nedokáží rozpoznat o jaké nebezpečí tady běží. Každý z nás by měl ty lidi upozorňovat na ty zvrhlé plány, které se bohužel mocným daří provádět krůček po krůčku. Všechno jde přeci tak hladce a všichni jsou šťastní. A nikdo si neuvědomuje, že jejich nezávislost je čím dál tím menší a slabší.

Co byste si přáli změnit na téhle takzvané „scéně“ ?
Měli bychom nazývat věci pravými jmény.
Měli bychom se především stát skutečným hnutím. Scéna je dnes jen dočasnou módou, ale o tom to přeci není !
Dalším velkým problémem je to, že mnoho lidí má stejný cíl, ale nedokáží spolu vzájemně vyjít.
Každý si myslí, že zná na všechno nejlepší odpověď. To je dost zničující a rozděluje to hnutí krůček po krůčku. Rodí se nové argumenty jen kvůli ješitnosti jedinců. Všichni do jednoho by se měli vrátit zase pěkně na zem. Naše hnutí není žádný zatracený zkušební můstek.
Dalším problémem je nedostatečná vzdělanost několika lidí. Vědění je síla !
Kdo ví, ten si s lecčím poradí a lépe řeší problémy. Ti co nevědí, tak ho dokáží jen kritizovat, ačkoliv právě ti svědomití a sečtělí mají největší právo nazývat se součástí hnutí s čistým štítem.

Zajímáte se o politické dění ? Které křídlo politického spektra podporujete ?
Ano, jistěže se zajímáme o politiku. Podporujeme národně sociální hnutí. Každý po svém. Někteří z nás chodí na demonstrace, někdo rozšiřuje letáky, někdo je ve styku s ostatními kamarády a někdo osvětluje lidem jaká je skutečně realita a o co by nám mělo jít atd.

Máte taky nějakou píseň v angličtině ? O čem pojednávají vaše texty ?
Ne, nemáme žádnou píseň v angličtině. Z našeho hlediska je angličtina co se do výslovnosti týče lepší a svůj účel by splnila. Ale my milujeme náš jazyk. Takže dáváme přednost zpívání našich songů v němčině. 
Texty jsou o sociálně-kritických tématech. Například o anorexii, podnikání a makání, cenzuře, o otroctví nového světového pořádku hnaného takzvanými politiky atd. 
Co víte o České republice ?
Víme, že se snažíte fixlovat, když máte platit v eurech *haha*

Nějaká poslední přání nebo pozdravy ?
Ze všeho nejdřív Ti chceme poděkovat za rozhovor.
Za další chceme poděkovat a pozdravit všechny lidi, kteří navštívili náš koncert a všechny kapely, se kterými jsme hráli. Hlavně pak ale chceme poděkovat všem kamarádům a soukmenovcům, kteří za námi vždy stáli.

Vše nejlepší od,

Rotte Charlotte

Žádné komentáře:

Okomentovat